Jeugdtennis

tenniskids
Jeugtennis aug 2012Wat betekent tennissen bij Tennis Deest voor jou? Wanneer je lid wordt van Tennis Deest, kun je tennissen zoveel je maar wilt. Op de maandagavond zijn er trainingen en lessen vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur. Baan 1 voor beginners en baan 2 voor de gevorderden. Is tennis een moeilijke sport om te leren? Iedereen kan het leren! Vanaf 6 jaar leren de kinderen spelenderwijs het tennisspel. Centraal staat het spelplezier en het ontwikkelen van vaardigheden. We beginnen klein met aangepaste baanlengtes en in drie stappen leren we kinderen het tennisspel te spelen. Heb je zin om een keer te komen kijken? Je bent altijd van harte welkom voor een proefles. Neem hiervoor contact op met Tonny Janssen. NB; op dit moment worden er geen nieuwe jeugdleden meer aangenomen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het secretariaat.

 

Tennis Deest volgt de richtlijnen van NOC*NSF omtrent gedragsnormen. 


Training

De tennislessen voor de jeugd zijn op de maandagavond vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur. Beginners op baan 1 en gevorderden op baan 2.

Informatie: Tonny Janssen | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel. 0623116055 | 


Vertrouwenspersoon: 

Conform richtlijnen NOC*NSF: Marloes Vonk.   0651790652. Bijmansstraat 13e   6653 BT   Deest.

Vertrouwenspunt Sport

NOCNSF Logo squareVoor alle sporters en hun omgeving heeft NOC*NSF in samenspraak met de sportbonden het Vertrouwenspunt Sport opgezet. Want naast alle positieve kanten, heeft sport ook een keerzijde. Het gaat dan over afwijkingen van de regels, waarden en normen in de sport. Afwijkingen op het gebied van doping, matchfixing en seksuele intimidatie die de Olympische kernwaarden van respect, vriendschap en fair play aantasten.

Daarom heeft NOC*NSF een Vertrouwenspunt in het leven geroepen. Hier kan je vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en normen in de sport. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden. In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon of adviseur bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf altijd de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt.

Zit je ergens mee? Bel het Vertrouwenspunt Sport, 0900 – 202 55 90 (gebruikelijke belkosten)!


 

 

 

banner kids 02

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

 

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2020 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken