discussieWilt u dit jaar ook iets aan sport gaan doen? Dan is wellicht tennissen iets voor u. Dit kan individueel of gezellig met z'n viertjes. Wij hebben daarvoor diverse mogelijkheden. Je hoeft bij ons niet perse het hele jaar lid te zijn of zelfs lid te worden. Voor recreatieve spelers bestaat er bij ons de mogelijkheid om alleen de maanden waarin U wilt gaan tennissen, alleen daarvoor te betalen. Verder zijn er geen verplichtingen. Bij Tennis Deest hebben wij geen wachtlijst. U kunt op ieder moment van het jaar lid worden. Voor de contributie en verdere informatie kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij uw leeftijd, geb.datum, mob.telefoonnummer, adres met postcode en een recente foto. U kunt ook zelf een foto maken en meesturen.  


Zomerpas: deze zomer hanteren wij weer de zomerpas. Dit betekent dat u de maanden juni, juli en augustus voor € 40,- **onbeperkt gebruik kunt maken van onze tennisbanen. De zomerpas is te bestellen bij het secretariaat.


6 maandenpas: ook dit jaar hebben wij weer de 6-maandenpas. Deze gaat in op de dag van aankoop en is dan 6 maanden geldig. De pas kost € 60,- en ook daarmee kunt u **onbeperkt gebruik maken van de banen.


Weekendpas: we zijn niet gek geworden, maar voor nog geen €1,- per weekend, kunt u bij ons het hele jaar door, in het weekend ** tennissen, vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot en met zondagavond 22.00 uur. Dit voor slechts € 50,- per jaar. 


Voor alle informatie verwijzen wij u naar het secretariaat. Zie interim contactpersoon.

*     De contributie wordt jaarlijks in de algemene ledenvergadering besproken en vastgesteld.

**   Bij een toernooi kunt u geen gebruik maken van de banen. Zie hiervoor aankondigingen op onze site onder toernooien en agenda. 

 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

 

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2020 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken